14. svibanj 2021.

Svečana isporuka i primopredaja ključeva vatrogasnog kombi vozila za DVD Gradec (zagrebačka županija).

U četvrtak 13. svibnja 2021. godine naše izaslanstvo na čelu sa našim direktorom gosp. Nenadom Radojčićem prisustvovalo je isporuci i primopredaji ključeva vatrogasnog kombi vozila za DVD Gradec (Zagrebačka županija).

Na svečanosti su sudjelovali novi predsjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Slavko Povrlišek, zapovjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Josip Novosel, načelnica općine Gradec gđa. Ljubica Ambrušec i predsjednik VZO Gradec gosp. Milivoj Ambrušec.

Zapovjedniku DVD-a Gradec ključeve vozila uručila je načelnica općine Gradec gđa. Ljubica Ambrušec, te im tom prilikom zaželjela da ih ovo vozilo uspješno služi još dugi niz godina.

Po dobrom starom običaju vozilo je blagoslovio župnik i nazočnima su se obratili uzvanici, među kojima i naš direktor gosp. Nenad Radojčić. Direktor je istaknuo odličnu suradnju između općine Gradec, VZO Gradec i naše tvrtke, te se zahvalio na ukazanom povjerenju pri nabavi ovog vozila.

O vozilu

Isporučili smo vozilo model "Opel Vivaro Combi" 1.6 CDTi (2018 god.), koje omogućuje prijevoz 8+1 osoba. Vozilo je u originalu srebrne boje, te je bilo potrebno promijeniti boju kako bi vozilo bilo korišteno u vatrogasne svrhe. To smo i učinili te je vozilo u potpunosti oblijepljeno crvenom folijom. Dodatno smo vozilo oblijepili naljepnicama i oznakama vatrogasnog društva, u ovom slučaju DVD-a Gradec.

Moramo napomenuti da su naljepnice reflektirajuće, te pružaju visoku vidljivost vozila u uvjetima smanjene vidljivosti i u mraku. Od naše strane izvršena je i isporuka te montaža kompletne svjetlosno – zvučne signalizacije.

Na krov vozila montiran je LED svjetlosni blok nove generacije „Legion Fit“, dužine 1250 mm (sa zvučnikom). U samo vozilo instalirano je pojačalo MOS-09 12V, a u prednju masku vozila montirane su bljeskalice „LED modul 6“.

Od ostalih značajki samog vozila možemo izdvojiti prednja svjetla za maglu, zatamnjena stakla na bočnim i stražnjoj strani vozila, auto radio / CD, klima, dodatne komande na upravljaču i mnoštvo dodatnih značajki koje putovanje u ovom vozilu čine udobnijim.

Zahvaljujemo ovim putem još jednom na pruženom povjerenju pri nabavi ovog vozila i uspješnoj dugogodišnjoj suradnji načelnici općine Gradec gđi. Ljubici Ambrušec, predsjedniku VZO Gradec gosp. Milivoju Ambrušec i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Gradec. Također zahvaljujemo na gostoljubivosti koja nam je iskazana na svečanoj primopredaji vozila i radujemo se našem slijedećem susretu i druženju.

U nastavku još nekoliko fotografija: