Uz već navedene servise, pružamo usluge servisa za Vaše motorne i potopne crpke kao i visokotlačne module. Posjetite nas i na jednom mjestu obavite:

  • Postavljanje dijagnoze i izračun ponude za servis
  • Zamijenite oštećeni dio crpke
  • Zamijenite brtvila i ulje
  • Nabavite potrebne usisne spojnice i cijevi

Najvažnija stvar prilikom dolaska u naš servis je postavljanje dijagnoze kvara, i zato Vam naši serviseri stoje na raspolaganju kako bi Vaš uređaj čim prije pripremili za daljnji rad. Sve crpke i visokotlačni moduli rade u okolišu koji na njih djeluje vrlo agresivno, zato je preporučljivo raditi redovne servise kako ne bi došlo do zamora materijala i eventualnih težih oštećenja. Ovlašteni smo za popravak i zamjenu rezervnih dijelova na crpkama i modulima: Endress, Pedrollo, Johstadt i Oertzen.

Naš servisni prostor je opremljen svim alatima propisanim od proizvođača uređaja, uključujući specijalne tvorničke alate koji se koriste za najzahtjevnije popravke. Lager rezervnih dijelova i njihova brza nabava od strane proizvođača omogućuju odrađivanje servisa u najkraćem mogućem roku. Obratite nam se s povjerenjem i kontaktirajte nas za sva pitanja vezana uz servisne usluge.

Kontaktirajte nas:

  +385 1 65 53 655

  +385 1 65 53 658

  [email protected]

  Ježdovečka 87, 10250 Lučko - Zagreb