Pomoć i informacije

+387 51 491 148

[email protected]

Početna Proizvodi Specijalna oprema Vatrogasni ventilatori Ventilatori s pogonom na bateriju

Ventilatori s pogonom na bateriju

Pronađeno 4 proizvod/a
Kategorije
Sortiranje
vatrogasni-ventilator-baterijski-pogon-služi-izvlačenju-dima-zadimljenih-objekata
Leader Group
Ventilatori s pogonom na bateriju
Vatrogasni ventilator s pogonom na bateriju E-FAN 18'' - 35,050 m³/h
E-FAN 18'' je najsnažniji prijenosni ventilator na baterije na tržištu, s protokom od 35.050 m³/h.
vatrogasni-ventilator-baterijski-pogon-služi-izvlačenju-dima-zadimljenih-objekata
Leader Group
Ventilatori s pogonom na bateriju
Vatrogasni ventilator s pogonom na bateriju BATFAN 2 - 45 min.
Ventilator za izvlačenje dima, može se transformirati u generator pjene ili uređaj za stvaranje vodene magle.
vatrogasni-ventilator-baterijski-pogon-služi-izvlačenju-dima-zadimljenih-objekata
Leader Group
Ventilatori s pogonom na bateriju
Vatrogasni ventilator s pogonom na bateriju BATFAN 3 Li + (50min)
50 minuta pri 18.600 m³/h bez progresivnog gubitka protoka zraka. Opremljen izmjenjivom baterijom.
vatrogasni-ventilator-punjiva-baterija-služi-izvlačenju-dima-zadimljenih-objekata
Leader Group
Ventilatori s pogonom na bateriju
Vatrogasni ventilator s pogonom na bateriju B215-Li - 27 930 m³/h
Punjiva baterija za samo 75 minuta punjenja, omogućuje ovom ventilatoru autonomiju rada od 35 minuta pri punoj brzini.

AUTONOMNI BATERIJSKI VENTILATORI ZA MAKSIMALNU FLEKSIBILNOST!

Zahvaljujući ventilatorima na baterije, više nije potrebno tražiti električnu utičnicu ili generator za uklanjanje / izvlačenje dima. Doista, potpuno autonomni, ne trebaju vanjski izvor energije (struja, gorivo), te stoga ne koriste dugi kabel za povezivanje sa vanjskim izvorom energije. Na taj način se mogu vrlo brzo postaviti što bliže vatri.

Upotrebljivi bilo gdje, LEADER ventilatori na baterije omogućuju brzu ventilaciju u potpunoj autonomiji s maksimalnom fleksibilnošću u trajanju od minimalno 50 minuta za BATFAN 3 Li + i do 70 minuta za E-FAN! Leader prijenosni ventilatori imaju najdužu autonomiju na tržištu! Akumulatorski ventilatori Leader također su dijelom opremljeni mrežnim napajanjem što im omogućuje spajanje na električnu mrežu bez prekida rada uređaja za dulje intervencije.

IZMJENJIVE LITIJ-IONSKE BATERIJE!

Zajamčeno dulje trajanje baterije, uz eliminiranje efekta memorije i problema s pražnjenjem kada se ne koriste, LITIJ-ION baterije su pouzdane, imaju izvrstan vijek trajanja i brzo se pune.

Baterijski ventilatori BATFAN 3 Li + i E-FAN opremljeni su izmjenjivim baterijama koje omogućuju proširenje autonomije ventilatora za požar zamjenom baterija u nekoliko sekundi i bez alata! Doista, baterija uključena u šasiju može se vrlo jednostavno zamijeniti u nekoliko sekundi, nudeći 50 minuta dodatne autonomije za BATFAN 3 Li + (dakle ukupno 1:40 h autonomije s dvije baterije) i 70 minuta dodatne autonomije za E- FAN (dakle ukupno 2:20 h autonomije s dvije baterije).

Baterije naših vatrogasnih ventilatora opremljene su posebnim sustavom kako bi se osigurao ispravan spoj baterije. Zglobna i magnetska veza osigurava savršeno sučelje između baterije i vatrogasnog ventilatora bez opasnosti od oštećenja. Visokokvalitetni višepinski konektori baterija omogućuju prolaz struje, ali i upravljanje NTC-ovima (temperaturnim sondama) raspoređenim u bateriji.

KOMPAKTNA I LAGANA ZA OPTIMALNO RUKOVANJE!

Lagani, LEADER ventilatori na baterije dizajnirani su tako da ih jedan vatrogasac lako premješta (manje od 25 kg). Prijenosni ventilatori BATFAN mogu biti opremljeni remenom za nošenje kako bi se olakšalo kretanje, ravnomjerno rasporedilo opterećenje i zaštitila leđa korisnika. LEADER ventilatore na baterije može brzo i jednostavno prenijeti i instalirati jedna osoba, što bliže vatri na ulazu u prostor koji se ventilira.

Vrlo kompaktni, lako se spremaju u prtljažnik vatrogasnog vozila. Osim toga, dva BATFAN-a imaju volumen koji je jednak tradicionalnom ventilatoru. Stoga je u vatrogasnom vozilu moguće prevesti dva prijenosna ventilatora BATFAN. Leader ventilatori na baterije najkompaktniji su i najlakši vatrogasni ventilatori / dimovuci u svojim kategorijama!

MINIMALNI TROŠKOVI ODRŽAVANJA!

Leader baterijski ventilatori zahtijevaju vrlo malo održavanja zbog vrlo robusnog dizajna i korištenih materijala. Zapravo, električni ventilator na baterije po definiciji ne zahtijeva nikakvu promjenu ulja, ne uključuje razvodni remen, filtere, svjećice, prigušivače itd.

MULTIFUNKCIONALNI: LEADER VATROGASNI VENTILATORI NUDE VIŠE OD OSTALIH VENTILATORA!

Zahvaljujući brojnim dostupnim dodacima (cijevi za zrak, adapteri za pjenu, sustav za maglu, itd.), Leader ventilatori za gašenje požara mogu se koristiti:

  • pri samoj ventilaciji s pozitivnim tlakom (PPV) ili u kombinaciji s drugim vatrogasnim ventilatorima,
  • u puhanju ili izvlačenju zahvaljujući cijevima za zrak,
  • kao generator pjene visoke ekspanzije (zahvaljujući adapteru za pjenu) za borbu protiv požara koji se nalaze:
  • u podzemnim instalacijama: podrumima, podrumima, skučenim prostorima itd.
  • u instalacijama dostupnim kroz krov radi širenja pjene u hodnicima ili predvorjima, kao što je generator pjene srednjeg tlaka.
  • ili kao raspršivač vodene magle (zahvaljujući sustavu za vodenu maglu) kako biste rashladili atmosferu i smanjili dim.

Ventilator za požar BATFAN također se može koristiti vodoravno, sa strujom zraka prema dolje, za pozitivno prozračivanje podzemnih cijevi ili spremnika.

MOĆNI I NEPREKIDNI PROTOCI (CERTIFICIRANO AMCA 240) TIJEKOM INTERVENCIJA!

Prijenosni baterijski ventilatori općenito se koriste kao "relejni/pomoćni" ventilatori za podršku takozvanom "glavnom" ventilatoru.
Međutim, LEADER baterijski ventilatori dovoljno su snažni da se mogu koristiti kao "glavni" ventilator pri provjetravanju malih prostora kao što je paviljon ili stan.

Osim toga, nude neprekidni protok zračne mase pri punoj snazi ​​tijekom cijelog postupka rada, bez pada brzine za optimalno odvođenje dima uz potpunu sigurnost!

Prijenosni vatrogasni ventilator BATFAN 2 nudi neprekidni protok AMCA od 17.700 m3/h (i 28.050 m3/h na otvorenom) tijekom 45 minuta s integriranom baterijom,

Baterijski ventilator BATFAN 3 Li + proizvodi neprekidni protok AMCA od 18.600 m3/h (i 29.270 m3/h na otvorenom) tijekom 50 minuta s jednom baterijom, 1:40 h s dvije baterije, 2:30 h s 3 baterije, itd.

E-FAN baterijski puhač stvara protok od 18.700 m3 / h (35.050 m3 / h na otvorenom) tijekom 70 minuta s jednom baterijom, 2:20 h s 2 baterije, 3:30 h s 3 baterije, itd.  

Ventilatori na baterije u asortimanu BATFAN opremljeni su NEO tehnologijom. Optimalna kombinacija rešetka - propeler - pokrov stvara ovalni mlaz kako bi se u zgradu unio maksimum zraka, što omogućuje Leader ventilatorima dobivanje i do 20% većeg protoka za snagu. Bez premca u svojoj kategoriji!

Protok naših vatrogasnih ventilatora je AMCA 240 certificiran od strane službenih neovisnih laboratorija.

OTPORAN I POUZDAN U SVIM OKOLNOSTIMA

LEADER baterijski ventilatori u cijelosti su dizajnirani i proizvedeni u Francuskoj (proizvodni pogon u Normandiji), s najvećom pažnjom te s visokom razinom kvalitete i performansi. Visoka izdržljivost, dizajn i materijali / komponente odabrani zbog njihove robusnosti i pouzdanosti da izdrže ograničenja na terenu.

Izuzetno stabilni uređaji po svom dizajnu (čak i u slučaju udara) i dizajnu pomno proučenom kako bi zadovoljili zahtjeve vatrogasaca. LEADER prijenosni ventilatori mogu se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom.

Kvalificirani prema IP66 (i IP65 za E-FAN), potpuno su zaštićeni od prašine i mlaza vode, što omogućuje rad u neposrednoj blizini vatrogasnih mlaznica.

AMCA 240 CERTIFICIRANI VENTILATORI ZA BATERIJE

Svi naši ventilatori za gašenje požara su usklađeni s CE, a svi naši protoci su AMCA 240 certificirani od strane službenih neovisnih laboratorija: AMCA - SAD - Chicago, LOMC (Laboratoire Ondes et Milieux Complexes) FRANCUSKA.

ŠIROKI RASPON SUKLADNIH "CE" VATROGASNIH VENTILATORA

Leader je proizvođač vatrogasne opreme već 35 godina i smatra da je čast razviti proizvode usklađene s CE. Svladavajući europske direktive, posebice u pogledu EMC (elektromagnetske kompatibilnosti), Leader, za razliku od nekih svojih američkih kolega, nudi ventilatore sa pogonom na baterije koje neće ometati magnetska polja s kojima ćete se vjerojatno susresti u industrijskom okruženju. Isto tako, ventilatori na baterije BATFAN neće ometati opremu koja se nalazi u okolini, radio itd.

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

Lokacije
Ured
PC VATROGASAC

Ježdovečka ulica 87,
10250 Zagreb-Ježdovec

T: +385 1 6553 655
F: +385 1 6553 658
E: [email protected]

Radno vrijeme
Pon – Čet: 08:00 – 16:00h
Petak: 08:00 – 15:00 h
Sub – Ned: Zatvoreno
Ured
PRIMORSKO-GORANSKI VATROGASAC

Marinići 17/c,
51216 Viškovo

T: +385 51 682 581
F: +385 51 682 580
E: [email protected]

Radno vrijeme
Pon – Pet: 07:00 – 15:00h
Sub – Ned: Zatvoreno
Ured
SLAVONSKI VATROGASAC

J.J. Strossmayera 194
31000 Osijek

T: +385 31 307 933
F: +385 31 307 935
E: [email protected]

Radno vrijeme
Pon - Pet: 07:30 - 15:30h
Sub - Ned: Zatvoreno
Ured
DALMATINSKI VATROGASAC

Matice hrvatske 47,
21000 Split

T: + 385 21 464 268
F: + 385 21 465 691
E: [email protected]

Radno vrijeme
Pon – Pet: 07:00 – 15:00h
Sub – Ned: Zatvoreno
Ured
VATROPROMET BANJA LUKA

Braće Jugovića 26,
78000 Banja Luka

T: +387 51 491 148
F: +387 51 491 149
E: [email protected]

Radno vrijeme
Pon – Pet: 08:00 – 16:00h
Sub – Ned: Zatvoreno
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Kako bismo Vam pružili mogućnost jednostavnog pronalaska lokacija naših poslovnih centara, naša web stranica koristi servis Google Maps. Sve dodatne informacije o pravilu privatnosti i zaštiti Vaših podataka možete pronaći na slijedećem linku: Google Maps - Privatnost i uvjeti

Mailgun

Mailgun vjeruje da je GDPR značajan korak naprijed u privatnosti podataka i podržava naglašavanje GDPR-a na snažnoj zaštiti privatnosti podataka i sigurnosnim načelima. Mailgun je posvećen osiguravanju usaglašenosti s GDPR-om i posvećen je pomaganju u naporima naših kupaca u ispunjavanju GDPR.

Koraci Mailgun-a da bi se osiguralo sukladnost s GDPR-om uključuju:

Mailgun je zaštićen privatnošću. Pridržavajući se načela zaštite privatnosti, možemo zakonito prikupljati, primati i obrađivati ​​osobne podatke iz EU-a i Švicarske u SAD-u i šire. Osim toga, Sigurnost Mailgun-a prepoznata je i od drugih trećih strana, uključujući SSAE 16 (SOC 2 Tip 2) certifikat i PCI-DSS sukladnost. Korištenje usluga Mailgun-a od strane naših klijenata pomoći će njihovim vlastitim GDPR obvezama.

Omogućavanje dostupnog Ugovora o obradi podataka o klijentima u skladu s GDPR-om za Mailgun-ovu obradu osobnih podataka u skladu s GDPR-om u ime svojih kupaca. Ako vaša upotreba Mailgun-a zahtijeva Mailgun za obradu osobnih podataka u okviru GDPR-a, Mailgun-ov dodatak za obradu podataka dostupan je za e-potpis ovdje.
Pregledi sporazuma o dobavljačima: Da bismo osigurali da su osobni podaci naših kupaca zaštićeni do kraja u lancu podprocesiranja, izmijenili smo naše ugovore o dobavljačima kako bismo postavili uvjete u skladu sa GDPR-om s dobavljačima i pružateljima usluga koji obrađuju osobne podatke u naše ime.

Iza scene se mijenjaju platforma Mailgun i usluge kako bi se osiguralo da su oni usklađeni s GDPR-om i podržavaju GDPR prava: uključujući promjene usmjerene na kontrolu pristupa, brisanje računa i zapisa, sigurnost, pohranu i revizije. Mailgun kontinuirano interno surađuje s našim inženjerskim, proizvodnim i sigurnosnim timovima kako bi osigurali da smo u mogućnosti pomoći našim kupcima da odgovore na bilo koji zahtjev subjekta podataka koji mogu primiti i proaktivno osiguravajući usklađenost s GDPR-om za svaki novi proizvod ili poboljšanu opremu.

Neprekidno ocjenjujemo naše Obavijesti o privatnosti i kolačićima i po potrebi vršimo sve promjene.
I puno više! Ovdje su dostupne dodatne informacije i odgovori na često postavljana pitanja o privatnosti i sigurnosti Mailgun-a.

Uz kolačiće koje mi prikupljamo, na web stranici prikupljaju se kolačići trećih strana i to kolačići za mjerenje posjećenosti.

Na web stranici prikupljaju se kolačići za mjerenje posjećenosti – Google Analytics. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Informacije se upotrebljavaju kako bi se ocijenilo korištenje naše internetske stranice, kako bi se prikazali izvještaji o aktivnostima na internetskoj stranici te kako bi se pružile daljnje usluge povezane s korištenjem web lokacije i korištenjem Interneta, radi vođenja internih evidencija te poboljšanja naših proizvoda i usluga.

Informacije nastale putem kolačića o korištenju ove web lokacije od strane korisnika prenose se na jedan server Google-a u SAD-u i tamo se pohranjuju. Vaša IP-adresa se ne povezuje s drugim podacima Google-a. Navedene informacije prenose se i trećima, ako je to zakonski propisano ili ako ih treće osobe obrađuju prema našem nalogu.

Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja cookies za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim linkovima:

http://allaboutcookies.org/

http://youronlinechoices.eu/

Kolačići se instaliraju automatski. Možete spriječiti instalaciju kolačića na način da podesite softver Vašeg preglednika; no u tom slučaju neće biti moguće korištenje web stranice u punom opsegu.

Također, možete spriječiti da se putem Google Analyticsa prikupljajuju informacije, na način da kliknete na ovaj  www.responsive.la/postavke/. Upotrebljava se Opt-Out kolačić, koji sprečava buduće prikupljanje Vaših podataka prilikom posjeta naše internetske stranice. Ako izbrišete kolačiće u ovom pregledniku, morate Opt-Out kolačić ponovno postaviti. Više informacija u vezi zaštite podataka u vezi Google Analytics-a možete pronaći na internetskoj stranici od Google Analytics -a.

Nakon anonimiziranja IP-adrese više nije moguće navedenu povezati s Vama. Kolačići koje mi prikupljamo se pohranjuju na vremenski rok od maksimalno 30 dana i nakon proteka navedenog roka se automatski brišu. Podaci koji su statistički prikazani, brišu se sukladno pravilima Google Analyticsa, u trenu objave ove Politike, nakon 26 mjeseci. Izvještaji koji su napravljeni temeljem Google Analyticsa ne sadrže više ikakve osobne podatke.