15. ožujak 2023.

Primopredaja rabljene vatrogasne auto ljestve "Magirus" - Javna vatrogasna postrojba Grada Kutine.

U utorak 14. ožujka 2023. godine posjetili smo naše prijatelje i partnere iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Kutine. Ovaj puta ovo nije bio običan posjet profesionalnim vatrogascima grada Kutine, već ujedno i isporuka „MAGIRUS“ vatrogasne auto ljestve.

 

Radi se o rabljenoj auto ljestvi sa visinom podizanja do 32 metra. S ovim vozilom profesionalni vatrogasci iz JVP Kutina podigli su opremljenost svoje postrojbe na još jednu razinu, te im je u slučaju potrebe olakšan rad na intervencijama koje zahtijevaju rad na visini. Tijekom isporuke održali smo zajedno sa djelatnicima kratko savjetovanje i upoznavanje sa auto ljestvom, nakon kojeg su nastavili uvježbavati manevre sa ljestvenikom i samim vozilom.

Ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Kutine, kojima želimo da im ova auto ljestva bude na usluzi dugi niz godina. Naravno uz čim manje potrebe za intervencijama, bilo da se radi o gašenju požara ili spašavanju.

Također ovim putem zahvaljujemo i Vatrogasnoj zajednici Grada Kutine, sa kojima nastavljamo veoma uspješnu suradnju koja traje već dugi niz godina.

Vatropromet - uvijek na usluzi vatrogastvu!