12. veljača 2021.

Isporučili smo i svečano uručili ključeve novog kombi vozila za Dobrovoljno vatrogasno društvo Cvetlin.

U petak 12. veljače 2021. godine isporučili smo novo kombi vozilo model Opel Vivaro, za Dobrovoljno vatrogasno društvo Cvetlin (VZO Bednja).

Radi se o modelu putničkog kombi vozila koji je namijenjen za prijevoz vatrogasaca na vatrogasne intervencije, natjecanja i ostalu namjenu. Na prednjoj strani dominira kromirana linija sa uočljivim opelovim znakom i dojmljiva prednja svjetla koja poboljšavaju vidljivost i sigurnost.

Na desnoj bočnoj strani vozila nalaze se klizna vrata za ulaz putnika. Vozilo nudi prostor i udobnost te omogućuje prijevoz putnika do njihovog cilja na iznimno učinkovit i udoban način. Dostupan je i prtljažni prostor koji se može iskoristiti za prijevoz vatrogasne osobne i ostale opreme.

Na vozilo je ugrađen svjetlosni blok najnovije generacije i sa LED tehnologijom koja pruža visoku uočljivost u uvjetima smanjene vidljivosti i u mraku. Također smo izvršili obljepljivanje vozila prema želji kupca.

Ovim putem zahvaljujemo na povjerenju vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cvetlin, koje su nam pružili pri kupovini novog vatrogasnog vozila. Želimo im čim manje korištenja za vatrogasne intervencije a više za vježbe i natjecanja. Neka Vam je mnogo zadovoljnih kilometara i živi, zdravi i veseli bili!

Za sve informacije o prodaji novih ili rabljenih vatrogasnih vozila, kontaktirajte nas putem dobro poznate E-mail adrese: [email protected] ili nas nazovite. Vatropromet - Uvijek na usluzi vatrogastvu!