08. prosinac 2020.

Isporuka nove vatrogasne auto ljestve "Magirus" za Javnu vatrogasnu postrojbu grada Varaždina.

Još se jedna poslovna godina u našoj tvrtki bliži kraju, godina koja uglavnom ostavlja gorak okus i mnogi već sada žele što prije zaboraviti sve što nas je snašlo. Međutim nije sve tako crno, i ovaj puta smo se pobrinuli uz pomoć naših partnera iz Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina za prekrasnu vijest!

Vatropromet je zahvaljujući povjerenju profesionalnih vatrogasaca grada Varaždina i samog Grada Varaždina, isporučio potpuno novi model "Magirus" auto ljestve. Radi se o vozilu koje je napravljeno na šasiji Iveco Eurocargo 160E 320, model M32L-AT n.B. Šasija je niskopodna visine 3 metra i s okretnom stražnjom osovinom. Ljestvenik dolazi s preklopnim dijelom i dodatno je teleskopski produživ.

Vjerujemo da je isporuka ove auto ljestve jedan od posebnih dana u povijesti JVP grada Varaždina, a tako je i kod nas u Vatroprometu. U samo 5 godina od kako smo službeno potpisali ugovor o zastupanju tvrtke Magirus i njihovih vatrogasnih vozila, velika većina vatrogasnih društava kako dobrovoljnih tako i profesionalnih postrojbi, je prepoznala kvalitetu koju nudimo. Izrazito smo ponosni na ovaj trenutak i od srca zahvalni našim vatrogascima što nam pružaju povjerenje već 26 godina u nizu.

Ovim putem posebno zahvaljujemo gosp. Ivici Labašu, zapovjedniku JVP Varaždin, gosp. Božidaru Horvatu, zamjeniku zapovjednika JVP Varaždin i Gradu Varaždinu na ukazanom povjerenju pri nabavci nove vatrogasne auto ljestve. Našim prijateljima i partnerima iz JVP grada Varaždina bez obzira na novo vozilo želimo čim manje intervencija i spašavanja. Neka ovo vozilo koriste više za vježbe a manje u opasnim situacijama za njihove sugrađane i njih same.

Živi, zdravi i veseli bili!

Galerija fotografija auto ljestve Magirus M32L-AT n.B:

Vatropromet prati hrabre!