13. veljača 2021.

Isporuka i primopredaja ključeva novog vatrogasnog kombi vozila za Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanska.

Nakon što smo dan ranije isporučili novo vatrogasno kombi vozilo za vatrogasce DVD- a Cvetlin, jutros je u sjedištu naše tvrtke u Ježdovcu isporučen novi vatrogasni kombi za vatrogasce DVD- a Ivanska (Bjelovarsko-bilogorska županija, VZO Ivanska).

Ovo vozilo je također model Opel Vivaro i služi kao putnički kombi za prijevoz vatrogasaca i manje količine opreme na vatrogasne intervencije, natjecanja i za ostalu namjenu. Ključeve novog vatrogasnog kombija delegaciji DVD - a Ivanska uručili su naš direktor i kolega gosp. Bunjevac.

Na vozilo je prije isporuke također ugrađena svjetlosno - zvučna signalizacija koja se sastoji od svjetlosnog bloka najnovije generacije i bljeskalica koje su ugrađene ispod prednje maske vozila. Svjetlosna signalizacija koristi LED tehnologiju koja omogućuje visoku vidljivost vozila u uvjetima smanjene vidljivosti.

Prema želji i u dogovoru sa kupcem izvršili smo obljepljivanje vozila službenim vatrogasnim oznakama i logom vatrogasnog društva. Također imamo mogućnost odraditi obljepljivanje svih vrsta vatrogasnih vozila (nova ili rabljena), te ugradnju svjetlosno - zvučne signalizacije najnovije generacije.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanska, koje su nam pružili pri nabavci novog vatrogasnog vozila. Želimo im da ga koriste čim manje za vatrogasne intervencije a više za vatrogasna natjecanja i vježbe. Mnogo sretnih i zadovoljnih kilometara, te ostanite nam živi, zdravi i veseli!

Nakon ovih isporuka novih vatrogasnih kombi vozila, sretni smo i ponosni što smo ispunili sve zahtjeve naših partnera i opravdali njihovo povjerenje. Ukoliko se odlučite za nabavu novog ili rabljenog vatrogasnog vozila, stojimo Vam na raspolaganju i pridružite se brojnim vatrogasnim društvima koja su nam već dala svoje povjerenje. Vatropromet - već 27. godina na usluzi vatrogastvu!