29. studeni 2022.

Svečanom sjednicom obilježili smo dugogodišnji uspješan rad naših podružnica iz Osijeka i Rijeke.

U srijedu 26. listopada 2022 god. obilježili smo dvije nama važne obljetnice: 25 godina uspješnog rada i djelovanja podružnice "Slavonski vatrogasac" iz Osijeka i 20 godina uspješnog rada i djelovanja podružnice "Primorsko-goranski vatrogasac" iz Rijeke.

Svečanost je održana na lokaciji Riverside golf Zagreb, uz prisutnost naših djelatnika iz svih podružnica tvrtke „Vatropromet“ i stotinjak uzvanika iz županija sa područja Slavonije i Baranje, Primorsko-goranske i Istarske županije, Ličko-senjske, Virovitičko-podravske i Sisačko-moslavačke županije.

Zbog situacije vezane uz Covid, koja i dalje nije sjajna odlučili smo se ovaj puta za zajedničku proslavu i uz smanjeni broj uzvanika. No za sve naše prijatelje i partnere koji ovaj puta nisu sudjelovali na ovoj proslavi, planiramo veliku proslavu povodom 30. obljetnice naše tvrtke za dvije godine. Zato nam nemojte zamjeriti jer sigurno nećemo zaboraviti na vas.

Želimo zahvaliti svim našim gostima što su odvojili svoje vrijeme za nas te svojim prisustvom uveličali našu proslavu. Zahvaljujemo na podršci i lijepim riječima glavnom vatrogasnom zapovjedniku RH gosp. Slavku Tucakoviću, počasnom predsjedniku Hrvatske vatrogasne zajednice gosp. Franji Greguriću, saborskoj zastupnici gđi. Marijani Petir, svim županima, gradonačelnicima i načelnicima, predsjednicima vatrogasnih zajednica županija i gradova, zapovjednicima i ostalim gostima. Bilo je lijepo vidjeti vas opet nakon dvije pandemijske godine i tri godine od naše zadnje velike obljetnice održane u Desnom Trebarjevu 2019 godine.

Zahvaljujemo i našim djelatnicima iz dvije slavljeničke podružnice na njihovom predanom radu, trudu i volji koje pokazuju tijekom svih godina uspješnog rada naše tvrtke. Također zahvaljujemo i ostalim djelatnicima koji se trude uvijek vam biti na raspolaganju, te kao što glasi naš moto „uvijek na usluzi vatrogastvu“! Čestitamo i našem direktoru gosp. Nenadu Radojčiću što već 28 godina uspješno vodi našu tvrtku i što je od početka postavio čvrste temelje naše tvrtke, koja je bila i ostati će pouzdan partner našim vatrogascima a i šire.

Hvala vam svima zajedno na podršci koju nam pružate i živi, zdravi i veseli bili!