07. studeni 2023.

Isporuka vatrogasnog pick-up vozila „Toyota Hilux“, s ugrađenim visokotlačnim vatrogasnim modulom „Vallfirest“.

U utorak 7. studenog 2023. godine posjetila nas je delegacija Vatrogasne zajednice Grada Ivanić Grada na čelu sa predsjednikom gosp. Tomislavom Abramovićem i zapovjednikom gosp. Dariom Kezerićem.

Kao i svaki puta do sada vrijeme smo proveli u ugodnom druženju sa našim prijateljima i partnerima. Ali da ne bi ispalo da je sve ostalo samo na druženju, prije toga odradili smo i jednu primopredaju vozila.

Za Vatrogasnu zajednicu Grada Ivanić Grada isporučili smo Pick-up vozilo „Toyota Hilux“, na koje je ugrađena aluminijska nadogradnja tovarnog prostora u potpunosti konstruirana prema dimenzijama ovog vozila.

Unutar nadogradnje ugrađen je "Vallfirest" visokotlačni modul za gašenje požara sa spremnikom vode kapaciteta 350 l, te nosači za opremu prema zahtjevu kupca. Vatrogasni modul je smješten na izvlačnom nosaču zbog jednostavnijeg korištenja. Svi nosači opreme izrađeni su po mjeri i prilagođeni ovom pick-up vozilu.

Zahvaljujemo Vatrogasnoj zajednici Grada Ivanić-Grada na ukazanom povjerenju i nastavku jedne lijepe dugogodišnje suradnje. Također zahvaljujemo i tvrtki Firetec na velikoj pomoći u provedbi ovog projekta i idejnim rješenjima. Želimo našim prijateljima i partnerima iz VZG Ivanić-Grada da ih ovo vozilo uspješno služi dugi niz godina, uz naravno čim manje korištenja na vatrogasnim intervencijama.