Naša tvrtka je ovlašteni servis za dišne aparate "Interspiro". Za Vas obavljamo redovne godišnje preglede i punjenje boca stlačenim zrakom. Naši serviseri su prošli kompletnu obuku kod proizvođača dišnih aparata što je garancija da će Vaši aparati biti pravilno servisirani.

Servis izolacijskih aparata (pranje, čišćenje, dezinfekcija, popravci, sušenje, sklapanje i ispitivanje dišnih aparata i zaštitnih maski) nalazi se na adresi Ježdovečka 87, u sklopu poslovnog centra "Vatrogasac" u Zagrebu. U servisu se održavaju i servisiraju izolacijski aparati, te zaštitne maske. Servis svoje usluge uz vatrogasce pruža i fizičkim i pravnim osobama.

INTERSPIRO posjeduje 100- godišnje iskustvo kao revolucionarni inovator zaštite dišnog sustava, za okruženja u kojima disanje nije moguće. Strateška područja poslovanja "Interspiro"- a su vatrogastvo i ronjenje (pomorsko / industrijsko). "Interspiro" je dobavljač opreme za zaštitu dišnih organa vatrogasaca i spasilačkih ekipa, obrambenih / vojnih organizacija, industrije, komunalnih usluga, brodarstva, obalnih i ronilačkih kompanija širom svijeta.

Kontaktirajte nas:

  +385 1 65 53 655

  +385 1 65 53 658

  [email protected]

  Ježdovečka 87, 10250 Lučko - Zagreb