Sustav poslovanja

Poslovna ideja


Poslovna ideja na kojoj je nastao Vatropromet je osiguranje širokog asortimana opreme i potrepština za vatrogasce u Hrvatskoj
uz prihvatljive uvjete nabave, te doprinos razvoju autentičnih hrvatskih vatrogasnih proizvoda.

MISIJA

poduzeća Vatropromet je sustavno i kontinuirano djelovanje na području vatrogastva i zaštite od požara u suradnji sa vatrogasnim, gospodarskim i ostalim subjektima kod kojih za to postoji potreba. Suradnja sa našim partnerima obuhvaća prodaju opreme kao i savjetovanje pri odabiru iste, pružanje usluga, te razne aktivnosti vezane uz održavanje partnerskih odnosa.

VIZIJA

poduzeća Vatropromet, kao vodeće tvrtke u regiji na području vatrogastva i zaštite od požara je, da teži daljem unaprijeđenju poslovanja kroz strateško planiranje, racionalizaciju troškova, izobrazbu djelatnika, poslovanje u skladu sa ISO standardom 9001:2008, te jačanjem suradnje sa partnerima na lokalnoj i međunarodnoj razini.

certifikatii

CERTIFIKATI

Vatropromet posjeduje certifikat ISO 9001:2008. To je najbolji dokaz da Vatropromet u svom poslovanju poštuje najviše svjetske standarde u upravljanju kvalitetom svojih usluga. Zaposlenici poduzeća stalno unaprijeđuju svoja znanja i vještine kroz razne seminare, tečajeve i druge oblike usavršavanja, tako da radne prostore krase mnogobrojni certifikati i uvjerenja koja potvrđuju stručnost i znanje osoblja.

UVIJEK
NA USLUZI HRVATSKOM VATROGASTVU