POVIJEST VATROPROMETA


Vatropromet je osnovan 02. 11. 1994. kao trgovinsko poduzeće čiji je glavni predmet poslovanja
razvoj, uvoz i prodaja vatrogasne i zaštitne opreme.

Vatropromet je osnovan 02. 11. 1994. kao trgovinsko poduzeće čiji je glavni predmet poslovanja razvoj, uvoz i prodaja vatrogasne i zaštitne opreme. Uskoro postaje broj 1 u svojoj branši u Hrvatskoj, a već godinama spada među 3% najznačajnijih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Iako je nosilac brojnih gospodarskih priznanja koja dodjeljuju zvanične institucije Hrvatske, ipak se najviše ponosi priznanjima i izrazima zadovoljstva vlastitih vjernih kupaca, koji i čine Vatropromet onim što jeste – najvećom trgovinskom kućom za vatrogasnu opremu u regiji.

Vatropromet u Hrvatskoj zastupa niz proizvođača vrhunske vatrogasne i zaštitne opreme: Holmatro, Texport, Bas, Dolenc, 3Dim i drugih.
Vatropromet je specijaliziran za opremanje tunela vatrogasnom opremom. Na popisu referenci nalaze se tuneli: Mala Kapela, Sveti Rok, Bisko, Krapina, Sveti Ilija i drugi.

Svih proteklih 19 godina poduzeće je poslovalo pozitivno. Surađuje sa više od 6.000 partnera. Kupci su nam gotovo sve JVP, te velika većina DVD-a i VZ-a na području cijele Hrvatske, a manjim dijelom i Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Od većih partnera tu su i DUZS, MUP-RH, MORH, HVZ, Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba, te mnogi drugi.

UVIJEK
NA USLUZI HRVATSKOM VATROGASTVU