SERVIS
VATROGASNIH
APARATA


U našem prodajnom centru u Zagrebu uz prodaju svih vrsta vatrogasnih aparata pružamo Vam i uslugu servisiranja vatrogasnih aparata. Posjetite nas i na jednom mjestu obavite:

 • Periodični pregled vatrogasnog aparata
 • Kontrolno ispitivanje vatrogasnog aparata
 • Punjenje vatrogasnog aparata sredstvom za gašenje
 • Servis i zamjenu dijelova na vatrogasnim brentačama
 

Vatrogasni aparati pregledavaju se i ispituju sukladno propisima za opremu pod tlakom. Naš servis vatrogasnih aparata je ovlašten od strane proizvođača za servisiranje vatrogasnih aparata, a nakon svakog pregleda kao dokaz da je izvršen servis ili pregled aparata na vatrogasni aparat se stavlja naljepnica sa podacima o idućem servisu. Ukoliko se radi o većoj količini vatrogasnih aparata, Vatropromet je u mogućnosti osigurati prijevoz aparata na servis (uz zamjenske aparate) i prijevoz aparata sa servisa na adresu preuzimanja.

Javite nam se i zatražite dodatne informacije poput ponude i prijave na servis vatrogasnih aparata putem naše e - mail adrese: info@servis-aparata.hrSERVIS
HIDRAULIČKE OPREME
HOLMATRO


Uz zastupništvo za prodaju i distribuciju hidrauličke opreme HOLMATRO u Republici Hrvatskoj, u našem ovlaštenom servisu možete napraviti redovni godišnji pregled Vaše opreme ili kompletan servis svih hidrauličkih uređaja HOLMATRO. U ponudi servisa nudimo održavanje pneumatske opreme i Power Shore sustava za stabilizaciju.

Posjetite nas i na jednom mjestu obavite:

 • Periodično (godišnje) održavanje
 • Popravke
 • Ispitivanje opreme
 • Obuku i savjetovanje

Naš servis stoji na usluzi našim klijentima, nudeći razne opcije kako bi se održavanje i servis obavili u što kraćem roku i kvalitetnije. Naši serviseri su prošli obuku kod proizvođača HOLMATRO opreme u Nizozemskoj kako bi znali postaviti dijagnozu kvara i mogli pripremiti Vaš alat za daljnju upotrebu. Prilikom rada na Vašem alatu koriste se isključivo propisani alati od strane proizvođača opreme.

 

Javite nam se i zatražite dodatne informacije poput ponude i prijave na servis HOLMATRO opreme putem naše e - mail adrese: info@servis-aparata.hrSERVIS
CRPKI I VISOKOTLAČNIH
MODULA


Uz već navedene servise, pružamo usluge servisa za Vaše motorne i potopne crpke kao i visokotlačne module Posjetite nas i na jednom mjestu obavite:

 • Postavljanje dijagnoze i izračun ponude za servis
 • Zamijenite oštećeni dio crpke
 • Zamijenite brtvila i ulje
 • Nabavite potrebne usisne spojnice i cijevi

Najvažnija stvar prilikom dolaska u naš servis je postavljanje dijagnoze kvara, i zato Vam naši serviseri stoje na raspolaganju kako bi Vaš uređaj čim prije pripremili za daljnji rad. Sve crpke i visokotlačni moduli rade u okolišu koji na njih djeluje vrlo agresivno, zato je preporučljivo raditi redovne servise kako ne bi došlo do zamora materijala i eventualnih težih oštećenja. Ovlašteni smo za popravak i zamjenu rezervnih dijelova na crpkama i modulima: Endress, Pedrollo, Johstadt i Oertzen.

Naš servisni prostor je opremljen svim alatima propisanim od proizvođača uređaja, uključujući specijalne tvorničke alate koji se koriste za najzahtjevnije popravke

Javite nam se i zatražite dodatne informacije poput ponude i prijave na servis ili redovno održavanje Vaših crpki i visokotlačnih modula putem naše e - mail adrese: info@servis-aparata.hrUSLUGA
VEZANJA VATROGASNIH
CIJEVI I SPOJNICA


Znamo kako je dosta komplicirano zavezati spojnice na vatrogasne tlačne i razne usisne cijevi, pogotovo ako nemate alat koji bi Vam olakšao kompletan postupak vezanja spojnica i cijevi. Vatropromet servis Vam nudi usluge:

 • Prodaje vatrogasnih spojnica svih promjera (lijevanih, kovanih i mesinganih)
 • Vezanje spojnica na cijevi, na uređaju za vezanje cijevi

Naš servis smo opremili najmodernijim uređajima kako bi mogli odgovoriti na sve zahtjeve i probleme koji se pojavljuju na vatrogasnoj opremi i uređajima. Među takvim uređajima je i uređaj za vezanje vatrogasnih cijevi, na kojem u vrlo kratkom roku povežemo spojnice i cijevi kako bi ih mogli upotrijebiti za Vaše potrebe.

Spojnice se na cijevi vežu metodom vezanja i stezanja žicom što onemogućava spojnicama da se odvoje prilikom pritiska tlaka vode na izlazu iz cijevi. Uslugu vršimo i sa Vašim spojnicama i cijevima.

Javite nam se i zatražite dodatne informacije poput ponude i prijave na uslugu vezanja cijevi putem naše e - mail adrese: info@servis-aparata.hr


WEB STRANICA
SA SVIM DETALJIMA
O SERVISU


Posjetite našu web stranicu specijaliziranu za Vatropromet servis, na kojoj možete pronaći:

 • Detaljan opis servisa vatrogasnih aparata
 • Kompletnu ponudu svih vrsta vatrogasnih aparata
 • Informacije o servisu hidrauličke opreme HOLMATRO
 • Ispuniti formu za upit o servisu crpki i visokotlačnih modula
 • Prijaviti se na servis ili poslati upit

 

servis-aparata.hr - Vaše rješenje svih problema!

vatropromet_servis_aparata