Dan otvorenih vrata – Holmatro prezentacija
28/03/2017
1. Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje!
22/05/2019

Dani zaštite i sigurnosti 2017

Manifestacija DANI ZAŠTITE I SIGURNOSTI s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o značaju sigurnosti i o ulozi svih sudionika koji sudjeluju u zaštiti građana, održava se u Zagrebu od 17. do 19. rujna 2017. godine.

Na Trgu bana Josipa Jelačića tijekom tri dana timovi Hrvatske vatrogasne zajednice, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane, Hrvatskog crvenog križa, Hrvatskog centra za razminiranje izložit će opremu i demonstrirati svoje snage i uvježbanost.

Manifestacija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, a organizator manifestacije je Hrvatski forum za urbanu sigurnost i časopis Zaštita te tvrtka Tectus d.o.o.

Vatropromet će na Trgu bana Josipa Jelačića tijekom sva 3 dana prezentirati vatrogasnu i zaštitnu opremu, pod velikim šatorom na svom izložbenom prostoru. Od dijela opreme koju ćemo Vam predstaviti biti će izložene hrvatske vatrogasne kacige, najmodernija intervencijska odijela i kombinezoni za požare otvorenog prostora, vatrogasna obuća i odjeća. Ne propustite nas posjetiti u iduća 3 dana na našem izložbenom prostoru, jer radujemo se Vašem dolasku!

Raspored za sva 3 dana pogledajte klikom na sliku u nastavku.