27. srpanj 2021.

Isporuka novog vatrogasnog visokotlačnog modula za Dobrovoljno vatrogasno društvo Šćepanje.

U petak 23. srpnja 2021. godine u sjedištu naše tvrtke u Zagrebu, isporučili smo novi vatrogasni visokotlačni modul za Dobrovoljno vatrogasno društvo Šćepanje (Varaždinska županija).

Radi se o visokotlačnom modulu proizvođača "Vallfirest" koji je opremljen klipnom pumpom i polietilenskim spremnikom za vodu, kapaciteta 400 litara. Ovom prilikom napravljena je kompletna obloga teretnog prostora Pick-up vozila rebrastim aluminijskim limom i ugrađena klizna jedinica sa pumpom i spremnikom za vodu.

Što je uključeno

Modul sadrži višenamjensku visokotlačnu mlaznicu za vodu i pjenu (maksimalni protok do 45 l/min.). Na mlaznici je moguće regulirati puni i raspršeni mlaz. Ostali sastavni dijelovi su: motor, klipna pumpa, navalno vitlo sa cijevi, spojna cijev i spremnik za vodu.

Kontrolna ploča

Upravljačka ploča s prekidačem za LED svjetlo, brojač vremena, regulator tlaka, filter, ventili za usisni i vodeni pogon, birač pjene i gumb za regulaciju postotka pjene.

Svojim karakteristikama i dimenzijama ovaj visokotlačni modul za gašenje požara moguće je ugraditi u vatrogasna vozila ili prikolice. Dodatna ponuda sastoji se od nosača vatrogasne opreme za vozilo koji nudi razne mogućnosti i u potpunosti je prilagodljiv. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije o proizvodu i informativnu ponudu.

Kako je izgledalo sve prije isporuke, pogledajte u ovom videu: