22. rujan 2020.

Svečana primopredaja nove vatrogasne auto cisterne našim partnerima i prijateljima DVD- u Novi Marof.

U ponedjeljak 21. rujna 2020. godine u sjedištu naše tvrtke u Zagrebu, izvršena je primopredaja novog vatrogasnog vozila za Dobrovoljno vatrogasno društvo Novi Marof.

Delegaciju DVD- a Novi Marof na čelu sa gosp. Nedeljkom Vukalovićem koji je predsjednik DVD-a Novi Marof, VZG Novi Marof i predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, dočekao je naš direktor gosp. Nenad Radojčić sa svojim suradnicima. Delegacija je obišla naš izložbeno – prodajni prostor i servis vatrogasnih aparata i opreme, te smo ih upoznali sa novostima u našem prodajnom asortimanu i uspješnom radu koji traje već više od 25 godina.

Nakon kraćeg obilaska održano je druženje u našoj vatrogasnoj spomen dvorani, gdje je naš direktor delegaciju DVD- a Novi Marof upoznao sa poviješću „Vatroprometa“ i počecima rada tvrtke. Također u kratkom obraćanju zahvalio se svim članicama i članovima DVD- a Novi Marof na pruženom povjerenju pri nabavci nove auto cisterne, gradonačelniku grada Novi Marof gosp. Siniši Jenkaču koji je osigurao sredstva za nabavu vozila u proračunu i Vatrogasnoj zajednici grada Novi Marof.

Zatim se kompletna delegacija uputila prema vozilu gdje je naš direktor uručio ključeve novog vozila gosp. Vukaloviću i poželio da ih ovo vozilo služi dugi niz godina u obavljanju svih njihovih zadataka. Potom je gosp. Vukalović uručio ključeve zapovjedniku DVD- a Novi Marof gosp. Zdenku Lackoviću uz želju da ovo vozilo bude uvijek na usluzi vatrogascima DVD- a Novi Marof i građanima Novog Marofa, da vatrogascima olakša obavljanje svih intervencija i omogući još kvalitetniji rad ovog vrijednog i uspješnog vatrogasnog društva.

Nakon uručenja ključeva zapovjedniku nastavili smo druženje prigodnim domjenkom i obraćanjem gosp. Vukalovića, u kojem se zahvalio našoj tvrtki i našem direktoru gosp. Radojčiću na uspješnoj suradnji i kvalitetno odrađenom postupku pri nabavi ovog vozila.

Podaci o vozilu:

Vozilo je napravljeno na podvozju Iveco Eurocargo FF 160E320, s time da želimo napomenuti da je ovo tvornički vatrogasno podvozje (pripremljeno baš za vatrogasno vozilo). Vozilo je proizvedeno u suradnji sa tvrtkama partnerima „Magirus Lohr“ i Webo d.o.o.

Ostale karakteristike vozila su:

  • Kratka kabina sa 3 sjedišta
  • Ručni mjenjač sa 6 direktnih brzina
  • Pogon: 4x2
  • Snaga motora 320 KS
  • Spremnik vode kapaciteta 5000 litara
  • Crpka srednjeg i visokog tlaka: MAGIRUS MPH 230, 3000 l kod 10 bara i 400 l kod 40 bara.
  • 2x navalno vitlo (60 i 100 m) s Turbo mlaznicama.
  • Mlaznice za pranje ceste

Ovim putem još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju gradonačelniku grada Novog Marofa, Vatrogasnoj zajednici grada Novog Marofa i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Novi Marof. Hvala Vam što ste prepoznali "Vatropromet" kao pouzdanog partnera pri nabavci nove auto cisterne, koja će vjerujemo uspješno služiti sadašnjim i novim generacijama vatrogaskinja i vatrogasaca grada Novog Marofa. Ipak, želimo Vam što manje intervencija a više ovakvih druženja poput ovog koje smo upriličili u čast naših velikih prijatelja

Vatropromet - Uvijek na usluzi vatrogastvu!