23. studeni 2018.

Sa ponosom dijelimo sa Vama radosnu vijest o isporuci novog vatrogasnog vozila ˝Iveco MAGIRUS˝ našim prijateljima i partnerima DVD- u Žrnovnica.

Iveco Daily vatrogasno vozilo sa nadogradnjom Magirus

Malo navalno vozilo na podvozju IVECO-DAILY, snage 132 kW, i HLF1 Magirus vatrogasna nadogradnja.

Vozilo će služiti za prijevoz vatrogasnog odjeljenja od 6 članova. Opremljeno je vatrogasnim armaturama i opremom za gašenje požara, s ugrađenom vatrogasnom crpkom srednjeg tlaka, spremnikom za vodu od 1000 litara i opremom za tehničke intervencije. Krajem prošle godine potpisan je ugovor o nabavci ovog vozila između Vatrogasne zajednice Grada Splita i naše tvrtke. Isporuku smo uz pomoć našeg partnera tvrtke ˝MAGIRUS Lohr˝ izvršili u dogovorenom roku, što nam je najvažnije jer smo i ovaj puta dokazali da smo pouzdan partner našim vatrogascima.

Vatrogasno vozilo DVD Žrnovnica

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i želimo članovima DVD - a Žrnovnica, da im ovo vozilo bude na usluzi dugi niz godina i da uz njega uspješno izvrše sve zadatke koji će biti postavljeni pred njih (neka ih bude čim manje). Pozdrav iz sunčane Žrnovnice i naše prelijepe Dalmacije! VATROPROMET & MAGIRUS - Uvijek na usluzi hrvatskom vatrogastvu!

vatrogasno malo navalno vozilo magirus

Kontaktirajte nas ukoliko imate u planu nabavu rabljenog ili novog vatrogasnog vozila. Naša ponuda obuhvaća i svu dodatnu opremu za vozila. Radujemo se Vašem kontaktu i stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.