19. ožujak 2021.

Primopredaja ključeva novog vatrogasnog kombi vozila u sjedištu tvrtke "Vatropromet" d.o.o. u Zagrebu.

Nastavljamo sa isporukama novih kombi vozila za naša vatrogasna društva. U petak 19. ožujka 2021. godine izvršena je primopredaja ključeva za novi vatrogasni kombi za Dobrovoljno vatrogasno društvo Pešćenica (općina Lekenik).

Radi se o modelu kombi vozila marke "Opel Vivaro", jačina motora 120 kS i u potpunosti opremljen svjetlosno - zvučnom signalizacijom (svjetlosni blok + bljeskalice u prednjem braniku vozila). Unutrašnjost je opremljena Bluetooth radiom i dvozonskom klimom za prednji i zadnji dio kabine, a ukupno se ovim vozilom može prevesti 9 vatrogasaca (8 + 1). Zadnja stakla su zatamnjena, te pružaju zaštitu od sunca.

Isporuci vozila je nazočila delegacija Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pešćenica na čelu sa predsjednikom VZŽ Sisačko-moslavačke gosp. Mijom Brlečićem, načelnikom općine Lekenik gosp. Ivicom Perovićem i predsjednikom DVD-a Letovanić gosp. Stjepanom Kušanom. Ključeve vozila je svečano uručio naš direktor gosp. Nenad Radojčić sa svojim suradnicima.

Vjerujemo kako će ovo vozilo ispuniti sve zahtjeve naših partnera i prijatelja iz DVD-a Pešćenica. Ovim putem im želimo mnogo zadovoljnih kilometara, od kojih želimo da ih čim manje bude na intervencije a više na vatrogasne vježbe i natjecanja. Zahvaljujemo ovim putem svima prisutnima što su odabrali našu tvrtku kao pouzdanog partnera pri nabavci vatrogasnog kombi vozila, te se radujemo našoj budućoj suradnji pri opremanju vatrogasaca Sisačko-moslavačke županije.