Memorijal ˝Ban Josip Jelačić – 2016˝
14/10/2016
Texport Dealer Meeting 2017
20/02/2017

Svečano otvorenje novog izložbeno – prodajnog prostora i servisa

Prigodnom svečanošću u utorak 18. listopada u našem sjedištu tvrtke u Ježdovcu, simbolično je otvoren novi prodajno - servisni prostor tvrtke, a otvorenju i otkrivanju spomenika Sv. Florijana prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić.

Okupljene je kroz novu prodavaonicu, skladišni prostor i servisnu radionicu proveo g. Nenad Radojčić, direktor tvrtke koja se već preko 20 godina bavi razvojem, proizvodnjom, uvozom i prodajom vatrogasne i zaštitne opreme. Svi prisutni su na taj način bili upoznati sa radom naše tvrtke koja je jedna od vodećih tvrtki u svojoj djelatnosti.

Nakon obilaska naše tvrtke i svečanog rezanja vrpce pred novim prostorijama, svečanost je nastavljena svečanom sjednicom. Okupljene je srdačno pozdravio g. Nenad Radojčić i zahvalio se svim uzvanicima (oko 15o uzvanika) što su uveličali još jedan veliki dan za našu tvrtku, te na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.

Uz zahvalu na dobrodošlici i čestitke na novootvorenim prostorima, gradonačelnik Bandić, ujedno i počasni predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, poželio je domaćinima mnogo uspjeha u daljnjem radu te naglasio da se poslovni model “Vatroprometa” kroz sve te godine pokazao kao primjer pozitivnog poslovanja u izuzetno konkurentnom ogranku gospodarstva. Napomenuo je, također, da je tvrtka svojom radnom etikom te kvalitetom usluga i proizvoda zadobila povjerenje cijele vatrogasne zajednice.

Uz ostale uzvanike svečanosti su prisustvovali i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama g. Pavle Kalinić, zapovjednik JVP Grada Zagreba g. Siniša Jembrih, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba g. Zlatko Križanić, počasni predsjednici Hrvatske vatrogasne zajednice g. Franjo Gregurić i g. Teodor Fricki.

Kako ne bi nekoga izostavili, ovim putem se zahvaljujemo svima Vama koji ste svojim prisustvom i doprinosom uveličali važan dan za tvrtku Vatropromet. Naša tvrtka će kao i do sada, uvijek biti na usluzi hrvatskom vatrogastvu!