Proslava 20. godina poduzeća Vatropromet

Održana prezentacija HYTRANS mobilnih sustava za ispumpavanje i dobavu vode
17/04/2015
Isporuka 38 vatrogasnih vozila MUP-u Kosova
26/08/2015

Proslava 20. godina poduzeća Vatropromet

Dana 07.11.2014. poduzeće Vatropromet d.o.o. iz Zagreba obilježilo je 20 godina rada i postojanja. Na proslavi je nazočilo više od 550 uzvanika iz cijele Hrvatke i susjednih zemalja među kojima i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader, Počasni predsjednici Hrvatske vatrogasne zajednice mr. Teodor Fricki i dr. Franjo Gregurić...

Nadalje, svečanosti su nazočili predstavnici županijskih i gradskih vlasti, saborski zastupnici, zastupnici EU parlamenta, državna uprava za zaštitu i spašavanje, te predstavnici gotovo svih županijskih, gradskih i općinskih vatrogasnih zajednica te dobrovoljnih vatrogasnih društava iz cijele Hrvatske. Službeni i prigodni dio svečanosti odvijao se u sklopu kongresnog centra Zagrebačkog velesajma odnosno u prostorijama restorana Gastro globus.

Svečana sjednica obilježena je pozdravom svim nazočnim gostima te 30-minutnim filmom o povijesti rada poduzeća. Na kraju svečane sjednice dodjeljivale su se nagrade zaposlenicima te zahvalnice uzvanicima. Nakon završetka svečane sjednice uslijedila je prigodna večera te slobodni program do sitnih jutarnjih sati.

Ovim putem, poduzeće Vatropromet još jednom se svima zahvaljuje na odazivu, prijateljstvu i dosadašnjoj suradnji te se veseli novim uspjesima zajedno sa svima vama u 2015. godini!

Proslava 20. godina poduzeća Vatropromet
Proslava 20. godina poduzeća Vatropromet_2
Proslava 20. godina poduzeća Vatropromet_3