Magirus TSF-W
19/07/2015
Magirus LF-HLF 10 Street
22/07/2015
Prikaži sve

Vozila za šumski požar

Kategorije: , , , Isprintaj stranicu proizvoda
Opis

Ekstremni protivnici pozivaju na ekstremnu strategiju

Opasan i strmi teren, promijenjivi vjetrovi, otežan pristup izvoru vode, nepredvidljivi plamen proždire sve na svom putu..to sve može zvučati kao scena iz katastrofalnog filma koji je zapravo pravi šumski požar. Magirus vozila s brojnim ekstremnim sposobnostma, moraju se suočiti sa nadmoćnijim protivnikom.

Različite opcije pogona na sva četiri kotača, podvozje i elastična nadogradnja čine ih iznimno okretnim i sigurnim na nepristupačnim terenima dok ih visoke performanse tehnologije za gašenje čini izuzetno uspješnim. U budućnosti, šumski požari će bjesniti u sve većem broju i različitim veličinama a sa nama ćete biti iznimno dobro pripremljeni.

Naše prednosti: Posebna vozila za šumske požare

U posljednjih nekoliko godina šumski požari su povećane učestalosti i utjecaja; možemo pretpostaviti da će se taj trend nastaviti sa dosadašnjim razvojem klimatskih promjena. Posljednjih nekoliko godina jasno se pokazuje da globalno zatopljenje dovodi do povećanog rizika od šumskih požara. Radeći zajedno s vatrogasnim postrojbama u svijetu Magirus je razvio vozila i tehnologije za upravljanje tim rizikom i optimalno opremanje vatrogasnih postrojbi.

Specifikacije za naših vozila za šumske požare:

Najveća dopuštena masa:5,5 – 18 t
Posada:1+2, 1+5, 1+8
Spremnik vode:1,000 – 7,000 l
Kapacitet pumpe:1,000 l, 1,500 l ili 2,000 l / pri 10 bara
Dišni aparati u kabini:0 do 4 jedinice

U gradu, na selu, u pustinji: Spremni smo. Bez obzira gdje se nalazite: razne vrste šasija za šumske požare i ostale katastrofe, moraju ispuniti najzahtjevnije uvjete. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača industrijskih vozila, IVECO nudi vatrogasnim postrojbama poseban, sveobuhvatan koncept podvozja.

Pogon

Pogonsko čvorište redukcije osovina su standard na kućištu 4×4 s punim pogonom na sve kotače. Jedinstveni sustav pogona na sve kotače povećava udaljenost od tla i smanjuje trošenje na pogonskim komponentama. Prednja osovina uvijek je angažirana na istoj brzini vrtnje kao i stražnje osovine. To čini stvari lakše za vozača, osigurava sigurno rukovanje na ulici i pruža više vuče na promjenjivim površinama, budući da je vozilo “izvukao kroz krivulje”. Kao opcija postoji izbor između dvostrukih i pojedinčnih kotača po osovini.

 

Upit o proizvodu

Upit o proizvodu: Vozila za šumski požar

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Not Found"]