Magirus IMPACT X6
19/07/2015
Vatrogasna pokretna ljestva M27L
19/07/2015
Prikaži sve

Magirus SUPERIMPACT X6

Isprintaj stranicu proizvoda
Opis

Magirus SUPER IMPACT X6 je alternativa za najvišu zaštitu zračne luke od požara. Ovo protupožarno vozilo za zračne luke je posebno dizajnirano za najzahtjevniju i ekstremnu učinkovitost . To je potpuno novo vozilo za spašavanje zrakoplova i vatrogasno vozilo (ARFF) temeljeno na velikoj kamionskoj seriji s ojačanim komponentama i posebno širokim osovinama.

Ova nova serija, temeljena na IVECO šasiji, rezultat je bliske suradnje između inženjera za šasije i stručnjaka za zaštitu od požara – za maksimalne performanse iz jednog kalupa. Snažno podvozje ima ukupnu težinu od 33 tone sa širinom od 2.900 mm i motorom od 560 KS (412 kW). Njegova najveća brzina je 113 km / h; ubrzava 0-80 km / h za manje od 33 sekunde.

SUPER IMPACT X6 ima izuzetnu stabilnost rukovanja. Zbog iznimno širokog gazišta kotača i niskog težišta, njegove performanse u zavojima su optimalne. SUPERIMPACT X6 prolazi nagibno ispitivanje na 30 stupnjeva i zadovoljava međunarodne ARFF standarde.

Odjeljak za posadu je specijalno dizajniran da zadovolji protupožarne zahtjeve uzletišta a može biti opremljen sa četiri mjesta.

Upit o proizvodu

Upit o proizvodu: Magirus SUPERIMPACT X6

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Not Found"]