Magirus DRAGON X6
19/07/2015
Magirus IMPACT X4
19/07/2015
Prikaži sve

Magirus SUPERDRAGON X8

Isprintaj stranicu proizvoda
Opis

Gigantske performanse i fleksibilnost u jednom: Magirus SUPER DRAGON X8 savršeno ilustrira izvanredne prednosti DRAGON koncepta i moć diva. Gašenje velikih požara, spašavanje života, zaštita materijalnih dobara i očuvanje infrastrukture: Za složene zadatke u velikim modernim zračnim lukama, SUPER DRAGON X8 je uvijek prvi izbor zbog svoje izuzetne sposobnosti. Uz dopuštenu ukupnu težinu od 52 tone, nosi ogroman koristan sadržaj.

Ovisno o zahtjevima, dostupan je u osovinskim razmacima od 4.050 i 5.050 mm. Njegove opsežne rezerve mogu se koristiti za veća gašenja, spremnik za vodu kapaciteta 17.000 litara spremnik sa pjenom i prahom ili više opreme za gašenje požara. SUPERDRAGON X8 se može precizno prilagoditi lokalnim uvjetima u odnosu na njegovu tehnologiju gašenja i dizajnu kabine. Posada od 3, 4 ili 6 vatrogasaca je moguća, kao i pomicanje vozačkog sjedala na lijevu stranu, desno ili centralno.

Standardizirani dijelovi i komponente korišteni su za sva vozila u DRAGON seriji. Takva standardizacija proizvodnje je znatno učinkovitija, zamjenski dijelovi lakše dostupni i olakšava obuku posada.

Upit o proizvodu

Upit o proizvodu: Magirus SUPERDRAGON X8

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Not Found"]