Memorijal ˝Ban Josip Jelačić – 2016˝

Primopredaja vatrogasnog vozila DVD – u Bukovlje
26/05/2016
Svečano otvorenje novog izložbeno – prodajnog prostora i servisa
20/10/2016

Memorijal ˝Ban Josip Jelačić – 2016˝

Dragi prijatelji Vatrogasci,

I ove godine se radujemo druženju sa Vama na vatrogasnom natjecanju: Memorijal ˝Ban Josip Jelačić˝koje se već nekoliko godina tradicionalno održava u gradu Zaprešiću. Vatropromet će ponovno imati svoj izložbeni prostor na kojem ćemo predstaviti novitete iz naše ponude vatrogasne i zaštitne opreme. Ovim putem Vas pozivamo da nas posjetite i da se ugodno družimo kao što to uvijek radimo u našem Zaprešiću.

Od noviteta u našoj ponudi izdvajamo novu generaciju hrvatske kacige PAB FIRE COMPACT (vatrogasna kaciga sa normom, za natjecanja i intervencije), ujedno jedna od najlakših kaciga na tržištu – 1159 gr. LED Baloon – radni reflektor koji svojim osvjetljenjem olakšava rad prilikom intervencija noću, FAL intervencijske čizme koje već koriste neke od javnih vatrogasnih postrojbi u RH, kao i nezaobilazna TEXPORT intervencijska odijela i mnogi drugi proizvodi iz našeg prodajnog asortimana.

Memorijal će se održati 16.10.2016. godine s početkom u 10 sati postrojavanjem vatrogasnih desetina u Zaprešiću, Novim Dvorima bana Josipa Jelačića, te prigodnim svečanim otvaranjem natjecanja.

Na Memorijalu će se izvoditi vatrogasne vježbe 3-1-A prema važećem pravilniku , a natjecatelji će biti razvrstani u sljedeće kategorije:

  •      MUŠKI A
  •      MUŠKI B – svi natjecatelji stariji od 30 godina
  •      ŽENE A
  •      ŽENE B – svi natjecatelji stariji od 30 godina

Na natjecanju će se izvoditi dvije vježbe bez štafetne utrke.

Umjesto štafete organizirat ćemo prigodno povlačenje konopa koje ne ulazi u rezultat vatrogasnih vježbi, a bit će nagrađeno Peharima za prva tri mjesta.

Sve natjecateljske desetine dobivaju Priznanja Memorijala bana Josipa Jelačića, Diplome i Medalje za prva tri osvojena mjesta po kategoriji  s likom bana Josipa Jelačića, te  prve tri ekipe po kategorijama će dobiti Pehare za pripadajuće osvojeno mjesto, uz prijelazni pehar za prvo mjesto.

Dragi prijatelji, vidimo se u nedjelju u Zaprešiću!