Magirus & Vatropromet Road Show 2015

125. godina DVD-a Kneževi Vinogradi
03/10/2015
DVD Trogir – Otvorenje novog vatrogasnog doma
13/11/2015

Magirus & Vatropromet Road Show 2015

U razdoblju od 12-15. listopada 2015. godine poduzeće Magirus Lohr GmbH u suradnji sa poduzećem Vatropromet, organizirali su prvi ROAD SHOW Magirus vatrogasnih vozila na području Republike Hrvatske.

 

Road show se održavao na sljedećim lokacijama:

 

Biograd na Moru 12-13. listopada – šetnica ispred hotela Adriatic

Zagreb 14-15. listopada – dvorište Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba (Savska 1)

 

Predstavljena su ukupno četiri tipska vozila iz cjelokupne ponude:

  1. Malo navalno vozilo s produženom kabinom lveco Daily.
  2. Veliko navalno vozilo s produženom kabinom lveco Eurocargo.
  3. Vozilo za šumske požare lveco Eurocargo, 4x4, off road, 40001 spremnik vode.
  4. Autoljestva Iveco Eurocargo ML32-AS m sa zglobnim ljestvenikom.

 

Prezentacije su se sastojale u dva osnovna dijela: teoretskog i praktičnog.

U prvom dijelu prezentacije, sudionici su imali priliku saznati neke osnovne informacije o poduzeću Magirus i njihovoj podružnici Magirus Lohr iz Graza koja je ujedno sa poduzećem Vatropromet sklopila eksluzivan ugovor o zastupstvu. Nakon toga, prikazana su neka tehnološka riješenja iz Magirusa te najveće prednosti u odnosu na ostale proizvođače vatrogasnih ljestvi i ostalih intervencijskih vozila.

U drugom dijelu prezentacije, sudionici su mogli promatrati rad sa vozilima od strane Magirus demo tima te aktivno sudjelovati u istom.

 

Prezentaciji su nazočili predstavnici Javnih vatrogasnih postrojbi kao i stožernih Dobrovoljnih vatrogasnih društva sa područja cijele Hrvatskei Bosne i Hercegovine te predstavnici ostalih institucija kao što su: Državana uprava za zaštitu i spašavanje, Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba te Hrvatska vatrogasna zajednica.

 

Ovim putem želimo se zahvaliti svim sudionicima Road show-a na velikom odazivu i ukazanom povjerenju kao i prepoznavanju renomirane tvrtke Magirus Lohr te poduzeća Vatropromet kao ekskluzivnog partnera za područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

Posebna zahvala poduzeću Magirus i Magirus Lohr kao i Christian Reislu – direktoru prodaje, Hermann Drexleru – glavnom svjetniku uprave CNH grupe te Mateji Flisar kao našoj kontakt osobi u poduzeću Magirus Lohr iz Graza.

Također ne smijemo izostaviti ni naše prezentatore Michaela Steinackera i Wolganga Radlera  koji su u svakom trenutku bili na dispoziciji za najzahtjevnije izazove i pitanja upućena od strane vatrogasne operative.

 

Nadamo se da je ovaj Road Show ostao svima u lijepom sjećanju te se veselimo

budućoj suradnji.

 

U nastavku pogledajte galeriju slika sa prezentacija...

 

Magirus i Vatropromet prate hrabre!