DVD Trogir – Otvorenje novog vatrogasnog doma
13/11/2015
Nova oprema Vatrogasnoj zajednici Grada Novske
15/03/2016

III. Kup Svete Lucije

Vatrogasna zajednica grada Velike Gorice, u subotu 12. prosinca 2015. godine organizirala je 3. Vatrogasni Kup Svete Lucije u brzom spajanju usisnog voda. Natjecale su se muške i ženske A i B ekipe, na dvije staze istovremeno i to u sastavu po šest članova.

Natjecanje se održalo u Gradskoj sportskoj dvorani sa početkom u 14h. Odazvao se veliki broj dobrovoljnih vatrogasnih društava sa Turopoljskog područja, a vrijedi izdvojiti da je bilo i vatrogasaca iz drugih dijelova Hrvatske. Samo natjecanje se održalo po principu da najboljih osam vremena između muških A i B ekipa ulazi u muški Super kup, dok u ženski Super kup ulazi najboljih osam vremena između ženskih A i B ekipa. Za prva tri plasirana u muškom i ženskom Kupu bili su osigurani pehari i vrijedne nagrade.

Naravno da je i ovaj puta uz naše prijatelje vatrogasce bio i Vatropromet, pa smo tako za najbolje plasirane osigurali poklon bonove koje vatrogasci mogu iskoristiti za nabavu opreme u našem prodajnom centru. Proveli smo ugodno poslijepodne družeći se sa našim vatrogascima, a nastavili smo druženje uz živu glazbu, jelo i dobru kapljicu u prostorijama DVD- a Kuče. Nagrade najboljima podijelili su: g. Dalibor Mrakovčić - Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice, g. Borislav Turan - Zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice i g. Dražen Barišić - Gradonačelnik grada Velike Gorice.

Istovremeno toga dana naš Direktor g. Nenad Radojčić je nakon druženja sa natjecateljima u sportskoj dvorani, u pratnji g. Teodora Frickog -  Počasnog predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice posjetio dobrovoljno vatrogasno društvo Sunja Greda - Sunja u povodu njihove 120. obljetnice društva. Ovim putem se zahvaljujemo našim vatrogascima na jednom lijepom vikendu prepunom druženja i nekih novih poznanstva. I dalje će naša tvrtka Vatropromet biti pratioc svih hrvatskih vatrogasaca i uvijek na usluzi hrvatskom vatrogastvu.

Do nekog slijedećeg druženja uživajte u fotografijama sa natjecanja: 3. Kupa Svete Lucije.