DVD Trogir – Otvorenje novog vatrogasnog doma

Magirus & Vatropromet Road Show 2015
21/10/2015
III. Kup Svete Lucije
13/12/2015

DVD Trogir – Otvorenje novog vatrogasnog doma

Ususret danu Trogira, u četvrtak 12. listopada 2015. godine otvoren je novi vatrogasni dom koji se prostire na 1800 m2. Dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir broji 112 godina postojanja i jedno je od starijih vatrogasnih društava u Dalmaciji. Vrijednost investicije vatrogasnog doma veća je od 10 milijuna kuna, a za naše prijatelje iz DVD – a Trogir ova vrijednost je nemjerljiva.

Novi vatrogasni dom omogućuje siguran način smještaja vozila i opreme što će uvelike pomoći očuvanju navedenog,  a u samom domu se nalazi prostor s modernom tehnikom koja obuhvaća praćenje dojava i prostora ali i prostor za edukaciju mladih naraštaja vatrogasaca.

Na otvorenju novog vatrogasnog doma bili su prisutni i naši kolege iz prodajnog centra Vatropromet u Splitu, uz prisustvo našeg direktora g. Nenada Radojčića. Naravno da nismo došli praznih ruku, pa smo našim prijateljima vatrogascima iz DVD – a Trogir poklonili kip svetog Florijana da krasi i čuva njihov novi dom i sve vatrogasce iz DVD – a Trogir.

Bila nam je velika čast prisustvovati velikom danu za vatrogasce Trogira i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu. U nastavku pogledajte galeriju slika sa otvorenja novog vatrogasnog doma u Trogiru ...