Copyright Vatropromet d.o.o.

Sva prava pridržana. Tekstovi, isječci tekstova, fotografije, slike, grafike, animacije i proizvodi zaštićeni su autorskim pravima. Korištenje ovih podataka dozvoljeno je samo uz prethodno odobrenje Vatropromet-a.

Ova web stranice osmišljena je u svrhu davanja općih informacija o tvrtki Vatropromet d.o.o. te njezinim proizvodima i uslugama.
Sve informacije i podaci dostupni na web stranicama tvrtke Vatropromet isključivo su informativne naravi i nemaju nikakve pravne posljedice osim u slučajevima kada je to izričito navedeno. Sve informacije o poduzeću, proizvodima i uslugama ne predstavljaju pravno-formalnu ponudu proizvoda i usluga. Vatropromet zadržava pravo promjene sadržaja ovih web stranica u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodnog upozorenja. Vatropromet ne preuzima odgovornost ni za kakve posljedice takvih promjena.

Vatropromet web stranica je sastavljena sa velikom pažnjom. Unatoč tome Vatropromet ne može garantirati potpunu točnost sadržanih informacija. Svaka odgovornost za štete je isključena, ukoliko one nisu namjerno ili iz nemara učinjene od strane Vatroprometa.

Sve informacije (pisane i slikovne) koje se nalaze na web stranici tvrtke Vatropromet, u zakonski dozvoljenom okviru predmet su autorske zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva. Dokumenti objavljeni na ovim web stranicama mogu se reproducirati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju sačuvati sva navedena upozorenja o autorskim ili drugim pravima te se ne smiju prepisivati, umnožavati ili drugačije širiti u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Vatropromet.

Vatropromet web stranica sadrži linkove na druge web stranice. Vatropromet nije odgovoran za sadržaj tih stranica.